Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Masonry

Foredrag – intro og vejledning til kungsleden

Foredraget er en kombination af et foredrag med smukke billeder og en beretning om en vandretur, men også som en slags minikursus for dig der vil på fjeldet for første gang.

Foredraget handler om de nordligste strækninger af Kungsleden fra Ábesko i nord til Kebnekaise fjeldstation i syd. En i alt 70 kilometer vandring ad velmarkeret sti med overnatningshytter i bekvem vandreafstand f hinanden.

Under foredraget ser du en mængde billeder fra en vandretur samt får udførlig instruktion i hvordan du selv kan gennemføre turen.

Du vil endvidere få mulighed for at få tilsendt forslag til pakke- og udstyrsliste samt en udførlig skriftlig gennemgang af ruten med tips og idéer der kan være med til at gøre din vandretur mere interessant.

Du vil naturligvis også få rig mulighed for at stille spørgsmål.

Foredrag – Vandreture i Sydsverige – hvordan planlægger jeg min egen vandretur i et givent område

Foredraget er en kombination af et foredrag med smukke billeder og en beretning om en vandretur, men også som en slags minikursus for dig der vil prøve at finde dine egne ruter i terrænet.

Foredraget der suppleres med billeder fortæller om hvordan du selv planlægger en weekendvandretur uden at være afhængig af markerede ruter. Fordelen er her at du kan parkere din bil hvor du vil eller tage tog og bus til en destination og så selv arrangere din egen rundtur med lige netop de dagsetaper du ønsker.

Foredraget giver idéer til hvordan du tilrettelægger din rute og hvordan du finder et egnet område.