Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Om Nordisk Vandring

2017 pic 7

Hvad er Nordisk Vandring

 

Nordisk Vandring er et website for forfatteren, fjeldguiden og underviseren René Ljunggren kendt fra bl.a. outsite.org, Vildmarksrejser og Vildmarksskolen.

Hvad tilbyder Nordisk Vandring


Nordisk Vandring tilbyder artikler, bøger og hæfter om Nordisk friluftsliv.
Vi tilbyder desuden foredrag i en hel ny stil der både fungerer som underholdende foredrag ilustreret med mange smukke billeder og anekdoter og beskrivelser af ruter og andet, men som også er direkte minikurser eller instruktioner for de der gerne selv vil forsøge sig med den aktuelle rute eller det aktuelle turområde foredraget omhandler

See ExamplesForedrag2015 1a

Foredrag

Foredragene er som nævnt en kombination af det traditionelle foredrag og en direkte instruktion i hvordan tilhørerene sel planlægger deres egen tur og kommer afsted. Foredragene tilrettes på stedet så der er spørgetid og instruktion i forhold til tilhørerenes og arrangørens ønsker.
2017 pic 7b

Guidede ture og kurser

Vi arrangerer både fjeldture og vandreture i Sydsverige med enkelte deltagere eller en gruppe der samme tilmelder sig og bestiller en helt særlig tur kun på deres præmisser. Er du alene om din guide eller sammen med venner har du mulighed for sammen med guiden at få din helt egen tur, og samtidig lære en masse om turteknik, planlægning af tur, udstyr og alt andet der skal til for at du selv senere kan planlægge og udføre ture alene elelr sammen med andre på en tryg måde.
 

Nordisk Vandring - Lille Stationsvej 13B, 4681 Herfølge - mail info@nordisk-vandring.dk - cvr. 38951882