Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Foredrag

Gennem de mere end 40 år jeg efterhånden har brugt på friluftsliv og fjeldvandring er det blevet til et utal af ture i Danmark, Sydsverige Lapland og i Norge, og lige så mange forskelligartede oplevelser.Profilbillede2

Med tiden og erfaringen med det derude kommer også lysten til at formidle dels oplevelser og billeder, men også de mange forskeliige turforslag jeg har samlet mig. De senere år har mine ture næsten udelukkende være udenfor de markerede vandreruter eller som en kombination. Disse ture har givet helt nye og spændende oplevelser.

Jeg holder foredrag om både vandring på traditionelle fjeldruter som Kungsleden men også om hjvordan du selv kan tilrette din tur helt udenfor de gængse ruter. Foredragene indeholder mange billeder fra flotte steder i naturen på ruterne og en masse tips om hvordan du selv kommer på tur derude med venner eller alene.

Læs mere om de enkelte foredrag her 

Når den planlagte rute ikke kan lade sig gøre
Hør om hvordan det gik i 2015 hvor vores rute måtte ændres og om hvordan vi alligevel fik en rigtig god tur.
Foredrag – intro og vejledning til kungsleden
Foredraget er en kombination af et foredrag med smukke billeder og en beretning om en vandretur, men også som en slags minikursus for dig der vil på fjeldet for første gang.

Der kommer flere foredrag på løbende ...