Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Pionértur i Lapland - fjeldkursus

2ugers fjeldkursus og poinértur i svensk Lapland.

Max 5 deltagere.

Fjeldkursus

Jeg har efterhånden arrangeret utallige fjeldture i området ved Ábesko og Kebnekaise for alle grupper af vandrere ligefra ungdomsskoleelever over hytteture til rene ekspeditioner for at finde nye veje og ruter i fjeldet.

Det er altid mit mål på næsten alle ture at der skal være et element af udforskning i turen. Der skal findes mindst én ny vej fra en dal til en anden eller fra et sted til et andet sted.

Målet er at få beskrevet flotte og spændende ruter der ligger udenfor Kungsleden og de andre markerede ruter i området. Det er gennem tiderne lykekdes mig at beskrive dæsten alle alternativer, men der er stadig muligheder.

I sommeren 2018 vil jeg derfor gerne invitere dig til at deltage i endnu en spændende og udforskende tur i fjeldområdet.

Der er ikkke tale om en voldsom strabadserende tur med lange opslidende dagsetaper, men om en afslappende fjeldtur med tid til både at nyde turen og spændingen ved at udforske nye muligheder og se steder infgen andre har været på.

Turen vil være på 10 dage ude i fjeldet pæus translporttid til og fra. Jeg plejer at køre med tog fra København og det er sådan at tager man afsted den ene dag om formiddagen er man allerede ude på fjeldet dagen efter om eftermiddagen. Hele forløbet vi derfor vare 2 uger.

Pris. 6.000 kr som inkluderer kursus og guidning i fjeldet samt kursusmaterialer og fjeldkort. Du medbringer selv dit eget udstyr og provialt og du betaler selv din transport til startstedet som er Kiruna/Nikkaluokta.
Foruden tog eller fly til Kiruna t/r er der transport med bus til Nikkaluokta t/r og helikopter Nikkaluokta Kebnekaise fjeldstation t/r eller sagt med andre ord, transporten til og fra vil andrage ca. 5.000 kr.