Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Generelt om ture

I vore dage er der flere operatører der arrangere både kurser og ture i Danmark, Sverige og i Lapland men hvad er forskellen på Nordisk Vandring og de andres så?

KurserGenerelt

Nordisk vandring tilbyder få forløb i løbet af året, forløb der til gengæld kan laves unikke og med samme turguide på alle forløb. Dette bliver turene ikke billigere af men tilgengæld får du en unik tur.

Nordisk Vandring bygger på René Ljunggrens mangeårige erfaring med fjeldvandring og friluftsliv fra egne og guidede ture men også på et helt andet koncept hvor deltageren er i centrum og hvor der max er 5 deltagere på holdet. Dette betyder at du får langt mere ud af forløbet og at turguiden altid har tid til dig. Det betyder også at det er langt lettere at få en homogen tur hvor alle følges ad og det lille antal telte på fx fjeldture betyder også at vi kan arrangere ruter der er helt anderledes end grupper med 12 eller flere deltagere.

På de offentligt opslåede ture er der et max antal deltagere på kun 5 personer.

Individuelle ture eller forløb

Du har også mulighed for at "købe" guiden helt for dig selv og altså få en tur alene med en guide, eller er I en gruppe på et antal personer kan I få en eksklusiv tur efter eget ønske.

Har du spørgsmål eller idéer er du altid velkommen til at kontakte mig på telefon 3160 0978 eller på mail info@nordisk-vandring.dk!