Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Find nye veje

Weekendkursus i Sydsverige inkl. kursusmaterialer.

Små hold max 5 deltagere.

Find Nye Veje

Kurset er for dig der har været på tur med rygsæk på markerede stier som fx Skåneleden men nu gerne vil finde alternative veje.

Hvad går det så ud på?

Mange vælger at vandre forskellige markerede vandreruter ikke kun i fjeldet men også i Sydsverige og i Danmark hvilket da også er hyggeligt nok og frem for alt let, idet det hele er givet på forhånd. Stien er markeret så man ikke kan fare vild. Der er markerede lejrpladser ofte med shelter langs ruten og der er vand på pladserne eller i nærheden.

Men, er det ikke lidt "kedeligt"? Man møder ofte andre på pladserne og man har ikke fornemmelsen af at have det hele for sig selv, og at være rigtig ude i ødemarken.

I Sverige gælder Allemannsretten og det betyder at man må vandre hvor man vil og slå lejr hvor man vil, sådan i store træk, og det åbner for helt nye muligheder.

På kurset lærer du at læse kort i forhold til at finde mulige ruter, at orientere dig ved hjælp af kort og kompas så du ikke farer vild på din tur. Du lærer noget om afstande og dagsetaper og om lejrslagning på forskellig vis på pladser hvor der ikke er etableret lejrplads.

Du lærer om båltænding, etablering af bålplads og sikkerhed i forbindelse med bål.

Du lærer om at planlægge og udføre dine egne ture udenfor stisystemerne i Sydsveriges skovområder og du lærer om planlægning og grupepledelse i forbindelse med planlægning og udførelse af ture med dine venner, kæreste etc.

Overnatning på kurserne er i telt, hængekøje eller under tarp.

Du har selv dit eget grej med under forløbet og sørger selv for proviant. Der kan eventuelt aftales fællesmad deltagerne indbyrdes.

Hele forløbet foregår stille og roligt med tid til det hele så alle får en grundig indføring i teknikkerne. Dagsetaperne er ikke længere end at alle kan følge med.

Pris. 1000 pr deltager. Prisen inkluderer kurset og kursusmaterialer. Du sørger for selv at komme til kursusstedet. Du bruger dit eget grej og du har selv din proviant med.

Der kan antagelig arrangeres samkørsel.

Alle priver er inkl. moms.